YUMI LASHES -KESTOTAIVUTUS

YUMI Lashes on ainutlaatuinen ripsien kestotaivutushoito, joka kaunistaa omat luonnolliset ripsesi, saaden ne näyttämään pitkiltä, kauniilta ja näyttäviltä, ilman liimaa ja irto-osia.

'YUMI taivuttaa ripsesi ylöspäin, antaen ripsille pituutta, korkeutta ja volyymiä, saaden ripsesi näyttämään pidemmiltä ja tuuheammilta.

YUMI Lashes on edistyksellinen tekniikka, jonka avulla luonnollisia silmäripsiä voidaan kohottaa tyvestä turvallisesti. Käsittely sopii myös herkille silmille.

YUMI Lashes hoidossa on laadukkaat ainesosat kuten keratiini ja proteiini, jotka hoitavat ja vahvistavat samalla ripsiäsi.

YUMI Lashes kestotaivutuksen tekeminen kestää n. tunnin ja siihen kuuluu ripsien kestoväri. Hoitoon on hyvä tulla ilman silmämeikkiä. Samalla voidaan myös värjätä ja muotoilla kulmat, jonka voit valita lisäpalveluista.

Useimmat pitävät käsittelyä ihanan rentouttavana kokemuksena.

YUMI Lashes käsittelyn jälkeen ripsiä ei tule kastella 48 h, sillä vesi saattaa kuivattaa kemiallisesti käsitellyn karvan.

YUMI Lashesin oma hoitomaskara hoitaa ripsiäsi kosteuttamalla ja ravitsemalla niitä. Se on mahdollista ostaa Kauneushuone SOMAsta.

Uuden YUMI Lashes käsittelyn voit ottaa uudelleen n. 8 vkn kuluttua.

Olen käynyt YUMI Lashes kestotaivutus koulutuksen vuonna 2014 ja sertifioitunut YUMI Lashes ammattilainen.


Älä epäröi ottaa yhteyttä!

Puuttuiko sivultamme jotain oleellista tietoa? Vaivaako jokin asia? Vastaan mielelläni kysymyksiinne.