MICROBLADING

Microblading -tekniikasta on tullut nykyajan kauneustrendi. Luonnolliset ja tuuheat kulmakarvat ovat nyt todella haluttuja ja tällä tekniikalla saamme sen toteutumaan. Kulmakarvat ovat todella tärkeä osa kasvojen piirteitä ja oikeanlainen kulmakarvamuoto korostaa ja kaunistaa kasvojamme. Harvalla meistä ei ole kuitenkaan luonnostaan kauniin muotoiset, tuuheat tai symmetriset kulmakarvat. Tänä päivänä se ei ole kuitenkaan mikään ongelma, koska Microblading -tekniikalla saamme sen aikaiseksi.


Mitä Microblading on?


Microblading on kulmamuotoilua karvatekniikalla, joka tehdään käsityönä kynällä, jossa on pienessä rivissä olevia steriloituja neuloja. Microblading -toimenpiteen aikana laitetaan pigmenttiä ihon pintakerrokseen eli epidermikseen. Microblading ei ole pysyvä pigmentointi, sillä se tehdään ihon pinnalle, jolloin väri haalistuu ihon uusiutumisen ja aineenvaihdunnan myötä. Microblading kestää iholla noin 10-12 kk.

Microbladingilla voidaan täydentää kulmakarvoissa olevia aukkoja, korjata väriä, muotoa, symmetriaa tai jos on menettänyt sairautensa takia kulmakarvoja. Microblading sopii siis lähes kaikille. Konsultaatiossa tutkitaan tarkemmin erikseen jokaisen asiakkaan sopivuus toimenpiteeseen.


Konsultointi ennen toimenpidettä:


Konsultoinnissa käyminen on tärkeää ennen toimenpidettä. Konsultaatio on Kauneushuone Somassa ilmainen, eikä se sido asiakasta mihinkään. Pyydämme asiakasta aina varaamaan konsultaatio käynnin ennen Microblading -toimenpidettä. Konsultaatiossa esitellään Microblading -tekniikkaa, käydään yhdessä asiakkaan kanssa hänen toiveet, mahdolliset kontraindikaatiot, tarkistetaan asiakkaan ihotyyppi ja mahdolliset iho-ongelmat.


Ennen Microblading -toimenpidettä:


Ennen toimenpidettä ohjeistetaan asiakasta olemaan kaksi viikkoa värjäämättä kulmia kestoväreillä ja välttämään AHA-tuotteita. 24 tuntia ennen toimenpidettä ei saa käyttää päihteitä, alkoholia, eikä saa juoda kahvia, koska se kiihdyttää verenkiertoa. Ei verenohennuslääkeitä, eikä kipulääkkeitä, kuten ibuprofeenia tai aspiriinia. Suosittelemme myös välttämään lääkkeitä, joilla on voimakas vaikutus kehoosi.


Phibrows -pigmentit:


Kauneushuone Soma käyttää Microblading -kulmien tekoon Saksassa valmistettuja, maailmanlaajuisesti arvostettuja Phibrows Academyn kehittämiä värejä, jotka ovat 100% positiivisia iholle eivätkä ole haitallisia. Tästä johtuen värit ovat erittäin turvallisia ja eivät muuta väriä ajan saatossa, vaan haalistuvat tasaisesti pois. Kaikki Phibrows -pigmentit ovat testattu yksitellen, hyväksytty ja täyttävät terveys- ja turvallisuusvaatimukset. Phibrows -pigmentit ovat turvallisia ja takaavat täydellisen lopputuloksen.


Microblading -toimenpide Kauneushuone Somassa:


Microblading kulmien tekemiseen varataan aikaa noin 2,5h. Aika pitää sisällään valmistelun, kulmien muotoilun, Microblading -toimenpiteen ja jälkihoito-ohjeet. Ennen toimenpidettä piirretään asiakkaalle kulmamuoto. Muotoilun aikana käytetään PhiAcademyn perustajan Branko Babicin suunnittelemaa Golden Ratio Divideriä, jolla mitataan asiakkaalle symmetriset kulmakarvat kasvojen muodon mukaan, käyttäen Phibrowsin kultaista suhdetta 1.618. Kun asiakas on hyväksynyt kulmamuodon, valitaan pigmentti, joka sopii hänen ihon ja alkuperäisten kulmakarvojen väriin parhaiten. Tämän jälkeen täytetään kulmien ääriviivojen alueen sisältä pigmentillä.


Sattuuko Microblading?


Kipu on jokaisen kohdalla yksilöllistä, johtuen kivunsietokyvystä ja ihotyypistä. Toimenpide ei satu varsinaisesti mutta voi alussa tuntua hieman inhottavalta. Käsittelyssä käytämme puudutusainetta. Puudutteita on kahdenlaisia, puudutusvoide ja puudutusneste. Ennen toimenpidettä ehjälle iholle laitetaan puudutusvoidetta. Sen jälkeen ensimmäisiin Microblading -linjoihin laitetaan puudutusnestettä, joka vie suurimman osan mahdollisesta kivusta pois. Melkein jokainen asiakas ei tunne tämän jälkeen kipua. Toimenpiteen jälkeen voi esiintyä hieman turvotusta, punoitusta ja kirvelyä.


Kotihoito-ohjeet:


Ohjeistamme asiakasta välttämään viikon ajan uimista, liikaa hikoilua, saunomista, solariumia ja meikkejä. Viikon aikana kulmat ovat erittäin herkät ja alttiit infektiolle, joten käsiä täytyy pestä ennen kuin koskee kulmiaan ja on muutenkin hyvä välttää kulmien turhaa koskemista. Kasvojen aluetta voi pestä normaalisti myös meikin voi puhdistaa normaalisti, mutta kulmien aluetta on hyvä välttää. Kulmien alueen toimenpiteen jälkeen on hyvä 2 viikkoa pestä vain miedolla vedellä tai tarvittaessa neutraalisaippualla. Asiakkaalle annetaan mukaan Phibrows Skin Candy -kotihoitovoidetta, joka hoitaa ihoa, ylläpitää ihoa paremmin ja rauhoittaa ihon kutinaa. Ohut kerros voidetta levitetään iholle 2 kertaa päivässä viikon ajan. Huolellinen jälkihoitoa takaa hyvä lopputuloksen. Jokaiselle asiakkaallemme annetaan Microblading -toimenpiteen jälkeen tarkat ja yksityiskohtaiset kotihoito-ohjeet.


Parantumisprosessi:


Ensimmäisenä päivänä iholla saattaa esiintyä punoitusta, kirvelyä ja ehkä pientä turvotusta. Toisena päivänä kulmakarvat näyttävät tummemmilta kuin mitä lopputulos on. 3 - 5 päivän aikana iholla voi olla vähän kutinaa ja se saattaa muodostaa rupea. Rupi kuoriutuu itsestään pois, eikä sitä saa repiä ja raapia itse. 8 - 14 päivänä väri on hieman vaalea eikä pysyvä, mahdollisesti kulmakarvat eivät ole vielä selkeästi näkyvissä. 14 - 20 päivänä Microblading -kulmien lopullinen tulos tulee näkyviin.


Vahvistus:


Pyydämme asiakasta varamaan ensimmäisen hoidon yhteydessä ensimmäisen vahvistusajan. Kauneushuone Somassa ensimmäinen vahvistus kuuluu uusien kulmien hintaan. Microblading tehdään iholle aina kaksi kertaa ja vahvistus on tärkeä osa onnistuneisiin kulmiin. Vahvistuskäynnissä varmistetaan tasainen tarttuvuus ja lisätään mahdollisesti pigmenttiä kohtiin, johon on tarvetta. Ensimmäinen vahvistus voidaan tehdä aikaisintaan neljän viikon kuluttua ensimmäisestä Microblading -käsittelystä.


Älä epäröi ottaa yhteyttä!

Puuttuiko sivultamme jotain oleellista tietoa? Vaivaako jokin asia? Vastaan mielelläni kysymyksiinne.