ESSE

Esse Probiotic Skincare on probioottisen ihonhoidon pioneeri. Ecocert-luomusertifioinnin lisäksi Esse on sitoutunut Reilun kaupan toimintaperiaatteisiin, on Beauty without Cruelty- järjestön, sekä Vegan Society- yhdistyksen valtuutettu jäsen.

Esse panostaa huipputasoiseen tutkimustyöhön varmistaakseen parhaimman mahdollisen laadun ja innovaatiot luonnonkosmetiikan saralla. Hoidoissa yhdistyy tehokkuus, luksus, luonnonmukaisuus ja ennen kaikkea Esse hoidot tehdään asiakasta kuunnellen ja tavoitteena aina kokonaisvaltainen rentoutuminen kaikilla aisteilla. Voit siis huolehtia kauneudestasi ja ihosi hyvinvoinnista vahingoittamatta luontoa ja ympäristöä. Kuitenkaan tinkimättä tehokkuudesta!

Kauneushuone Somasta löydät Esse hoitojen lisäksi myös laadukkaat kotihoitotuotteet. Lisätietoa Essestä löydät osoitteesta https://www.esseskincare.com/fi/


Miksi valitsin juuri Essen hoitolaani?


🌿Perustettaessa Somaa aloin visioimaan päässäni, minkälaisen hoitolan haluaisin laittaa. Halusin ensinnäkin tehdä asioita vähän toisin, enkä automaattisesti sitä, mitä täältä Seinäjoelta jo löytyy. Mielestäni on tärkeää tarjota jotain uutta ja vaihtoehto. Tämä ajatus vaikutti jo Essen valintaan.


🌿Halusin myös sarjan, jolla pystytään hoitamaan ihoa tuloksellisesti. Vaikka Somassa hoidot tehdään todella hemmottelevasti, niin tehokkuutta pitää silti olla, kun puhutaan ammattilaissarjasta. Vakuutuin Essen tehokkuudesta hyvin nopeasti mm. lukiessani Katja Kokon blogeja ja löydettyäni Essen testiryhmien tuloksia, sekä testatessani itselleni tuotteita.


🌿Vaatimuslistani ei kuitenkaan loppunut tähän. Halusin tuotteiden olevan ecosertifioitua luonnonkosmetiikkaa sekä vegaaninen. Eli ei eläinperäisiä tuotteita eikä eläinkokeita. Nämä Essellä ovat olleet kunnossa jo pitkään, jo perustamisvuodesta 2002. Ja probioottinen ihonhoito on vahvasti tämän päivän ihonhoitoa.


🌿Vihdoin löysin Essen ja pääsin Esse kosmetologiksi. Asiakkaita hoitaessa ja heidän palautteista, sekä koulutuksissa käydessä vain vahvistuu aina se tunne, kuinka oikean sarjan valitsinkaan. Puhutaan yksinkertaisesti samaa kieltä!


Eli ihan mahtavaa, että Esse Probiotic skincare on osana matkaani ja unelmaani!

Tämä on teitä asiakkaita varten! ❤️


Älä epäröi ottaa yhteyttä!

Puuttuiko sivultamme jotain oleellista tietoa? Vaivaako jokin asia? Vastaan mielelläni kysymyksiinne.